Ouderavond en verkoop van gezonde kunst bij kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden | Kind & Co
15 oktober 2018

Ouderavond en verkoop van gezonde kunst bij kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden

Donderdag 11 oktober vond er op kinderdagverblijf Toverfontein in Woerden een geslaagde ouderavond plaats. Het thema van de avond was: “een gezonde start”. De pedagogisch medewerkers hebben naar aanleiding van een training over een gezonde start een ouderavond samengesteld waarin er aandacht was voor gezonde voeding, de schijf van 5, het belang van bewegen en zelfstandigheid bij de kinderen.Voor de ouders was er de mogelijkheid om aan het einde van de avond, of nog de rest van de week, gezonde kunst te kopen. Deze gezonde kunst is geknutseld door hun eigen kind. De opbrengst gaat naar KIKA en wordt met een symbolische cheque donderdag 24 oktober overhandigd. Het was een zeer geslaagde avond en de kunstverkoop is een succes!

 

KDV Toverfontein, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina