BSO De Regenboog in Waddinxveen neemt afscheid van pedagogisch medewerker Kelly | Kind & Co
18 september 2018

BSO De Regenboog in Waddinxveen neemt afscheid van pedagogisch medewerker Kelly

Donderdag 13 september was het de laatste werkdag van pedagogisch medewerker Kelly bij BSO De Regenboog in Waddinxveen. Drie jaar geleden heeft Kelly de BSO en peutergroep opgestart, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, dichter bij huis. Na de zomervakantie is zij gestart met werken bij peutergroep Krullevaar in Schoonhoven.

“Lieve kinderen van BSO De Regenboog, ik ga jullie ontzettend missen!! Bedankt voor de gezellige momenten, jullie aandacht en enthousiasme maar vooral de dankbaarheid die ik mocht ontvangen. Ik heb genoten (aldus Kelly).”

BSO De Regenboog, PG De Regenboog, PG Krullevaar

Terug naar vorige pagina