4 september 2018

Kind & Co start BBL klas

Vrijdag 31 augustus is er een groep van 24 enthousiaste nieuwe collega’s gestart aan een 2-jarig BBL-traject op het ROC Midden Nederland. Mensen met heel diverse achtergrond, vooropleiding en werkervaring.  Deze mensen gaan werken op verschillende BSO’s van Kind en Co en volgen op de vrijdag lessen op school voor het behalen van hun PW 3 diploma.

Tijdens hun opleiding wordt steeds gekeken voor hoeveel procent zij in de formatie kunnen worden meegeteld. Dit hangt natuurlijk af van hun ontwikkeling. Aan het eind van het traject zijn zij volledig gediplomeerd. Ook de 3F taaleis is verwerkt in deze opleiding, die in nauw overleg tussen Kind & Co en het ROC Midden Nederland wordt vormgegeven en uitgevoerd.

Wil je meer weten over het BBL-traject? Op deze pagina vind je meer informatie.

 

P&O

Terug naar vorige pagina