Start nieuw schooljaar peutergroep Kikkervisje | Kind & Co
31 augustus 2018

Start nieuw schooljaar peutergroep Kikkervisje

De scholen zijn weer begonnen en ook de kinderen en pedagogisch medewerkers van peutergroep Kikkervisje in Nieuwegein. Het is heerlijk om de kinderen na een lange vakantie de speelzaal in te zien rennen met blij gezichtjes. Het beloofd weer een mooi jaar te worden met veel thema’s, knutselen en mooie nieuwe voorleesboeken. Er zitten weer heel veel nieuwe liedjes in de liedjes koffer. De peutergroep begint met het thema “Welkom”. In het akder van dit thema wordt het peuterprentenboek “tien vingertjes en tien teentjes” voorgelezen. Dit gaat over heel veel lieve kleine vriendjes en vriendinnetjes die met elkaar gaan spelen. Zij zijn allemaal heel anders, maar hebben allemaal tien vingertjes en tien teentjes. De kinderen hebben een prachtige slinger gemaakt met alle lieve vriendjes en vriendinnetjes van ’t Kikkervisje. Veel speel plezier allemaal.

Twitter, PSZ Kikkervisje, Facebook

Terug naar vorige pagina