Roofvogelshow bij BSO's in Houten | Kind & Co
16 augustus 2018

Roofvogelshow bij BSO’s in Houten

het vakantiethema van BSO Gildemeesters, BSO Spelerij en BSO Wereldwijs is “ter land, ter zee en in de lucht”. Deze week is het thema “in de lucht”. Er kwamen mensen langs van Uiltopia uit Culemborg , zij hadden verschillende soorten roofvogels bij zich waaronder de Oehoe en de Kerkuil. Ze vertelde wat over de dieren en vervolgens vlogen de dieren om de  beurt. De kinderen die het durfden mochten ook een dier op hun arm laten landen! Hiervoor hadden ze een speciale handschoen aan. het was toch best heel spannend om de dieren van zo dichtbij te kunnen zien! De mensen van Uiltopia lieten de dieren ook een keer landen op de hoofden van de pedagogisch medewerkers! de kinderen en de pedagogisch medewerkers hebben genoten van de show het, was echt super gaaf!

BSO Gildemeesters, BSO Spelerij, BSO Wereldwijs, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina