BSO Roadrunners uit Harmelen bezoekt Scouting Woerden | Kind & Co
7 augustus 2018

BSO Roadrunners uit Harmelen bezoekt Scouting Woerden

Op deze warme dag zijn de kinderen van BSO Roadrunners uit Harmelen naar Woerden gefietst om een gezellige dag op het terrein van de scouting te hebben. Ze zijn begonnen met het spel Levend Stratego, na al het rennen waren de kinderen toe aan een lekkere lunch waarbij ze vooral lekker veel konden drinken. Na de lunch gingen ze kanoën en hebben ze een groot watergevecht gehouden, hierbij waren er duidelijk twee teams: de kinderen tegen de pedagogisch medewerker. Dit zorgde natuurlijk voor veel enthousiasme en plezier! Na een gezellige, sportieve en vooral warme dag zijn de kinderen en de pedagogisch medewerkers weer rustig aan terug gefietst naar Harmelen.

Twitter, BSO Roadrunners, Facebook

Terug naar vorige pagina