Kinderen houden je jong | Kind & Co
31 juli 2018

Kinderen houden je jong

De medewerkers van BSO Bengels vertellen wat het zo leuk maakt om op de BSO te werken:

Wat het werken op de BSO voor ons zo leuk maakt is het plezier en de humor van de kinderen. Elke dag de leuke verhalen horen van de kinderen, maar ook de minder leuke dingen deel je met de kinderen. Zo krijg je een bijzondere band met elkaar. Kinderen zijn goudeerlijk en laten op een humoristische wijze weten of zij dingen wel of niet leuk vinden, zo kwam er een keer een kind en vertelde ons dat de muziek die wij draaiden niet goed voor hem was, hij was er namelijk allergisch voor. (Het was k3). Ook houden de kinderen je jong, aldus Jeanette 50+ ;-).

Meer verhalen lezen over het werken bij Kind & Co? Lees het in ons magazine: Wij zijn Kind & Co

P&O

Terug naar vorige pagina