Nagenieten van een fantastische sportweek op BSO Sport Loenen | Kind & Co
24 juli 2018

Nagenieten van een fantastische sportweek op BSO Sport Loenen

Vorige week heeft Kind & Co, regio Loenen aan de Vecht, samen met Sportpunt Stichtse Vecht weer een fantastisch sportweek georganiseerd voor kinderen uit loenen, Vreeland en Loenersloot.

De kinderen die zich opgegeven hadden hebben meegedaan met hockey, tennis, Zumba, judo, freerunning,  bootcamp, golf, handbal, voetbal 2 tegen 2 en als laatste volleybal. Ondanks de enorme warmte genoten ze volop van alle oefeningen en trainingen. Ieder kind heeft een eigen bidon ontvangen aan het begin van de week , die met deze tropische temperaturen uitstekend werd gebruikt. Het was  een zeer sportieve week.

 

BSO Sport Loenen, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina