Kind & Co bij Loeren bij de Boeren, 't Goy/Houten | Kind & Co
13 juli 2018

Kind & Co bij Loeren bij de Boeren, ’t Goy/Houten

Ook dit jaar heeft Kind & Co een samenwerking gehad met Educatie aan de Slinger omtrent het leuke zomerse festival ‘Loeren bij de Boeren’.  De BSO’s hebben themagerichte activiteiten op de BSO aangeboden, zoals zelf jam maken. Daarnaast zijn er 8+ kinderen die na een training als rondleider, op de dag van het festival de bezoekers hebben rondgeleid.
Op het festival heeft Kind & Co een kinderactiviteit aangeboden. Kinderen konden bloempotjes beschilderen en vervolgens zaadjes planten. Het was een groot succes, de mooiste potjes werden gemaakt en sommige kinderen kwamen zelfs meerdere keren terug!

BSO Fontein, BSO Gildemeesters, BSO Spelerij, BSO Wereldwijs, BSO Buitenrijk, BSO Vlinder, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina