Kind & Co en SKOO gaan samen | Kind & Co
2 juli 2018

Kind & Co en SKOO gaan samen

Per 1 juli zijn Kind & Co en SKOO kinderopvang samengegaan. Beide organisaties verzorgen opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en zijn eveneens een stichting; een bewust gekozen rechtsvorm zonder winstoogmerk. Wat verdiend wordt komt ten goede aan het primaire proces: het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen in een veilige en inspirerende omgeving.

Samen
SKOO gaat met haar kinderopvanglocaties in Ouderkerk aan de Amstel en Duivendrecht onder de naam Kind & Co opereren. De huidige medewerkers ontvangen onveranderd dagelijks de ouders en kinderen op de opvanglocaties. Alle opvanglocaties van SKOO blijven open, opvangdagen- en tijden blijven (onder voorbehoud) ongewijzigd.

Sterk
Met het samengaan van de organisaties wordt de kwaliteit waar beide organisaties voor staan gewaarborgd. Er blijft ruimte om te investeren in mensen en middelen, om kinderen een omgeving te bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Een organisatie die goed stuurt en anticipeert op de dynamiek in de kinderopvang en een professionele partner is voor het onderwijs, waarmee veel wordt samengewerkt. Kwaliteit en continuïteit staan hierbij centraal.

Het centrale kantoor van Kind & Co bevindt zich in Houten. De stichting telt op dit moment ca. 300 locaties (kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen), verspreid in en rond de provincie Utrecht.

Organisatienieuws, P&O

Terug naar vorige pagina