Thema vervoer op kinderdagverblijf Bosrijk | Kind & Co
27 juni 2018

Thema vervoer op kinderdagverblijf Bosrijk

Afgelopen weken zijn de kinderen van kinderdagverblijf Bosrijk in Den Dolder druk bezig geweest met het thema vervoer. Alle groepen deden enthousiast mee en maakten verschillende knutselwerken. Ook hebben ze bezoek gehad van een echte motoragent en mochten de kinderen op de motor zitten. De brandweerauto mocht natuurlijk ook niet ontbreken, ze mochten zelfs even met de echte brandslang spuiten. Toen de verhuiswagen langs kwam hebben de kinderen deze ook even goed bekeken van binnen en buiten. Alsof dat niet genoeg was kwam er ook nog een motor met zijspan langs, dat was gaaf. En om het thema af te sluiten kwam er een echte bus! Iedereen sprong in de bus en zocht een plekje om te zitten. Het was een top thema, op naar het volgende thema. Wat zal dat worden?

KDV Bosrijk, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina