Fantasiedieren voor kunstfestival 'Dichterbij' | Kind & Co
20 juni 2018

Fantasiedieren voor kunstfestival ‘Dichterbij’

Voor het kunstfestival ‘Dichterbij’ in Utrecht zijn de kinderen van BSO de Boog uitgenodigd om mee te denken met het ontwerpen van fantasiedieren. Het idee van Joep Winthagen is uiteindelijk door kunstenaar Mounir gecreëerd. Een kreeft, en zoals Joep dat bedacht heeft: ‘een lief diertje die je lekker kunt aaien. Het dier zit laag aan de grond en graag in de bosjes zodat hij zich kan verbergen voor mensen die op hem willen gaan zitten. Dat vindt hij namelijk niet leuk.’
Nadat het kunstwerk eerst op 3 juni jl. tentoongesteld is op het festival heeft hij nu een prachtige plek gekregen bovenop het dak van Boog Blauw. Een fantastisch project waar kinderen veel plezier aan hebben beleefd en waarvan iedereen die op BSO de Boog komt zal genieten.

BSO De Boog, Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina