Startgroep bij Lokomotiefje en basisschool Kameleon | Kind & Co
13 juni 2018

Startgroep bij Lokomotiefje en basisschool Kameleon

In Integraal Kindcentrum De Schilden, waar basisschool De Kameleon en peutergroep ’t Lokomotiefje gevestigd zijn, is het vanaf schooljaar 2018-2019 mogelijk om vanaf 3-jarige leeftijd naar school te gaan. Basisschool De Kameleon gaat in samenwerking met Kind & Co onderwijs aanbieden in de startgroep.

De startgroep is bedoeld om alvast te wennen aan de basisschool. We willen een doorgaande lijn bieden van peuter naar kleuter. De startgroep zal gedurende de ochtend samenwerken met de leerlingen uit de groepen 1-2: samen spelen in de themahoek, de huishoek of met het constructiemateriaal en uiteraard samen naar buiten gaan.

Uw peuter is welkom om twee of drie ochtenden naar ‘school’ (oftewel startgroep) te gaan. Uw kind wordt ’s ochtends ontvangen op peutergroep ’t Lokomotiefje. Van 9 tot 12 uur gaat uw peuter als activiteit naar de startgroep. Onder begeleiding van een leerkracht van basisschool De Kameleon spelen en leren de peuters en kleuters samen.

Wilt u uw peuter aanmelden voor de startgroep, dan kan dat via peutergroep ‘t Lokomotiefje. De tarieven voor de startgroep zijn gelijk aan de tarieven van peutergroep ‘t Lokomotiefje. Voor de kosten kunt u gebruik maken van de kinderopvangtoeslag, die u aanvraagt via de Belastingdienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kind & Co of basisschool De Kameleon.

PG Lokomotiefje

Terug naar vorige pagina