Peutergroep Kruimeltje bedankt pedagogisch medewerker Bettien! | Kind & Co
4 juni 2018

Peutergroep Kruimeltje bedankt pedagogisch medewerker Bettien!

Bettien Streng, pedagogisch medewerker bij peutergroep Kruimeltje, gaat na 16 jaar met veel plezier gewerkt te hebben met pensioen. Woensdag 30 mei was haar laatste werkdag en namen (oud)collega’s, ouders en kinderen afscheid. Bettien werd deze dag extra in het zonnetje gezet en ontving van clustermanager Carla Schriek een mooie vaas met inscriptie waar direct alle meegebrachte bloemen van de kinderen een plekje in kregen. Daarna volgde een lekkere lunch verzorgt door haar collega’s en bracht Carla Schriek nog een zelfgeschreven afscheidsgedicht ten gehore. Als kers op de taart ontving Bettien nog een mooi boek met allemaal lieve woorden van alle peuters. Bettien, bedankt voor al die jaren inzet!

PG Kruimeltje

Terug naar vorige pagina