Eten op de BSO De kameleon in Nieuwegein | Kind & Co
18 mei 2018

Eten op de BSO De kameleon in Nieuwegein

Deze week tijdens de avondvierdaagse is het in veel gezinnen erg hectisch, komen we op tijd, we moeten ook nog eten, bij welk nummer verzamelden we ook alweer heb ik alles bij mij?
Op BSO De Kameleon in Nieuwegein lopen veel kinderen mee en voor deze kinderen werd door een pedagogisch medewerker alle dagen een overheerlijke koude pastasalade gemaakt voor de kinderen. Natuurlijk was er ook genoeg voor kinderen die niet meeliepen, de bordjes gingen bijna allemaal op en sommige kinderen vroegen om een tweede bord. Vanavond is het alweer de laatste avond van dit mooie wandelevenement, waar de BSO met trots de grootste deelnemende groep is.

 

 

Twitter, BSO De Kameleon, Facebook

Terug naar vorige pagina