2 mei 2018

Restaurant in de meivakantie bij BSO Natuurlijk en BSO de Kinderkeet in Woerden

In de vakantie hebben de kinderen van BSO Natuurlijk en BSO de Kinderkeet het over het thema ‘Laat je kunsten zien’. In dit thema behandelen we verschillende dingen waar de kinderen goed in zijn, of nog beter in kunnen worden. De eerste dag van de vakantie hebben wij het gehad over koken en bakken. De kinderen zijn als een echte kok aan de slag gegaan om een heerlijke lunch voor te bereiden. Als echte kok moet je natuurlijk ook voor de ingrediënten zorgen, dus moesten de kinderen zelf  bedenken wat we allemaal nodig hadden. De boodschappen hebben de kinderen zelf moeten doen bij de supermarkt om de hoek. Lekkere Sandwiches en een gezonde tomaten crème soep stonden op het menu. na afloop mochten de kinderen het gerecht zelf op eten, en wat hebben ze genoten!

Facebook, Twitter

Terug naar vorige pagina