Olympische winterspelen op BSO de Kameleon | Kind & Co
13 maart 2018

Olympische winterspelen op BSO de Kameleon

BSO de kameleon in Nieuwegein was voor een weekje het olympische middelpunt van de koude vakantieweek. Het weer had zich zelfs aangepast aan de winterspelen en dus waren de boodschappenlijstjes gevuld met boerenkool, rookworst, aardappels, verse erwtensoep. De kinderen hebben zich prima vermaakt met het knutselen van olympisch vuur, bouwen van een echt olympisch dorp met kapla maar ook in de speelzalen met groot materiaal.

Het was een echte binnen speel week op de BSO de kameleon de gevoelstemperatuur was buiten wel -17 maar binnen was het heerlijk. Er waren verschillende kinderen die mee gingen helpen met het bereiden van de soep maar ook van de boerenkool, een ieder die het wilde proeven kreeg een kommetje.

Vrijdag tijdens het boodschappen doen werd een pedagogisch medewerker verrast bij de Jumbo de gaarde in Nieuwegein en mocht ze zakken vol met poffertjes met poedersuiker meenemen voor  de lunch op de Kameleon.

Het was een heerlijke frisse maar super gezellige voorjaarsvakantie op de BSO maar we zijn echt wel toe aan zon en een beetje betere temperaturen.

BSO De Kameleon

Terug naar vorige pagina