Olympische Winterspelen 2018 op BSO IJsbeer | Kind & Co
13 maart 2018

Olympische Winterspelen 2018 op BSO IJsbeer

De kinderen op BSO IJsbeer hadden een hele sportieve week, de week stond namelijk in het teken van de Olympische Winterspelen. De buitentemperatuur deed in ieder geval ook gezellig met ons thema mee. Wij hebben met de kinderen toch ook de “warme” gymzaal maar opgezocht voor allerlei actieve activiteiten. Zo konden de kinderen schaatsen met behulp van handdoeken/ washandjes onder de voeten. Op die manier konden we ook langlaufen (dan met stokken in onze handen). Om warm te blijven heeft iedereen lekker veel gedanst en leuke spelletjes gedaan. Hier krijg je natuurlijk ook trek van dus als lunch hadden we onder andere broodje worst, noodles, broodje hamburger en pannenkoeken. Tussendoor hebben de kinderen nog verschillende knutselopdrachten gedaan en mooie kleurplaten gekleurd van de olympische winterspelen.

BSO IJsbeer

Terug naar vorige pagina