14 november 2017

Kinderen van BSO de Kameleon bezoeken theatervoorstellingen

Maandag 13 november waren de kinderen van BSO de Kameleon uit Nieuwegein uitgenodigd om bij Theater de Kom twee verschillende voorstellingen bij te wonen. De kinderen hadden het er al de hele week al over dat we naar de Kom gingen en waren dus ook erg enthousiast.

Zodra de kinderen uit de verschillende scholen kwamen werd er snel gegeten en gedronken om vervolgens allemaal een geel hesje aan te trekken om klaar te staan voor de wandeling naar het theater. De wandeling verliep op een fijne manier, onderweg zongen de kinderen en maakten even een kleine stop midden op City Plaza voor een foto met de stoel voor Sinterklaas.

Aangekomen bij het theater werden de kinderen en pedagogisch medewerkers welkom geheten.  De jongeren kinderen gingen naar de voorstelling Modder en de ouder kinderen mochten Blauw gras bekijken.  Het was een hele leuke ervaring voor de kinderen, voor sommige kinderen was het de eerste ervaring met toneel en zij genoten dan ook volop. Om 17.00 uur was het afgelopen en liepen de kinderen in het donker weer terug naar de BSO, ook dat was een hele belevenis. Deze dag was zeker geslaagd!

Medewerkers van theater de Kom ontzettend bedankt voor deze mooie en leuke uitnodiging! De kinderen van BSO de Kameleon hebben genoten.

BSO De Kameleon, Geen onderdeel van een categorie ,

Terug naar vorige pagina