21 augustus 2017

BSO Spektakeldag voor kinderen van BSO’s in Gouda, Oudewater en Waddinxveen

Afgelopen donderdag 17 augustus 2017 was er een BSO Spektakeldag voor alle kinderen van de BSO’s uit Gouda, Oudewater en Waddinxveen. Alle kinderen kwamen voor deze dag naar één locatie toe. Hier kregen de kinderen een gave vogelshow te zien met uilen, een gier en nog meer spectaculaire dieren! De oudere kinderen mochten ook een uilenbal “uitpluizen” en vonden hierin zelfs echte botjes! Ook was er een workshop houtbewerking. Alle kinderen hebben een eigen bootje gemaakt door te zagen, boren, lijmen, timmeren en verven! Toen ze klaar waren zijn de bootjes  ook nog uitgeprobeerd in het water! Tussendoor konden alle kinderen ook nog vrij spelen en geschminkt worden! Het was een super leuke dag!

BSO De Bijenkorf, BSO De Cirkel, BSO De Regenboog, BSO De Triangel, BSO Jip en Janneke, BSO t Carillon, BSO t Carillon Buren ,

Terug naar vorige pagina