14 augustus 2017

BSO’s Gouda naar speeltuin de Julianasluijs

Afgelopen vrijdag 11 augustus zijn de kinderen van de BSO’s in Gouda naar speeltuin de Julianasluijs geweest! De kinderen gingen er met de stadsbus naar toe en moesten zelfs een keertje overstappen! Wat was er veel te zien in de bus. De kinderen hebben liedjes gezongen een praatje gemaakt met de buschauffeur. In de speeltuin gingen de kinderen lekker hun gang! Van te voren hadden de kinderen hun eigen brood gesmeerd wat ze lekker konden op eten in de speeltuin! Ook kregen de kinderen een gratis ijsje van de medewerkers van de speeltuin.  Aan het einde van de dag gingen we ook weer met de bus terug naar de BSO!  We hebben een leuke dag gehad en een hoop avonturen beleefd!

BSO De Bijenkorf, BSO De Cirkel, BSO De Triangel, BSO t Carillon, BSO t Carillon Buren ,

Terug naar vorige pagina