10 juli 2017

Kinderen starten met zomerproject Raar Maar Waar

Tijdens de zomervakantie gaan meer dan 1.000 BSO-kinderen van Kind & Co aan de slag met het zomerproject Raar Maar Waar. Samen met Professor Anders en Assistent Ko ontdekken ze alles over o.a. zinken, drijven, stijgen, dalen, licht en donker.

De activiteiten lopen uiteen van het maken van een raket die echt kan opstijgen tot het doen van experimenten met eieren en pingpongballetjes.

Eén van de hoogtepunten van het project wordt de Raar Maar Waar-dag. Op deze dag gaan de kinderen van verschillende BSO’s samen aan de slag. Dit vindt plaats bij de Scouting Buitenzorg en wordt afgesloten met een interactieve Raar Maar Waar Quiz. De kinderen laten tijdens deze quiz aan hun ouders zien wat ze deze weken allemaal ontdekt hebben.

De pedagogisch medewerkers van Kind & Co kijken ernaar uit om samen met de kinderen aan de slag te gaan met dit leuke en leerzame project!

Foto: Op BSO Spelonk in Den Dolder is voor de kinderen een heus laboratorium gemaakt voor het doen van alle proefjes en het oplossen van de raadsels!

BSO 't Spoor, BSO Anne Frank, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Blitskikkers, BSO Damiaan Centrum, BSO De Ark, BSO De Boog, BSO De Breeeje, BSO De Meent, BSO De Trommelaar, BSO Griffel, BSO Griffensteyn, BSO Het Palet, BSO Jutter, BSO Kanjers - Zeist, BSO Kerckebosch, BSO Krachtpatsers, BSO Merseberch, BSO Minoes / Kids, BSO Mozaïek, BSO Orangerie, BSO Oud Zandbergen, BSO Podium, BSO Rijmgeheim, BSO Schateiland, BSO Schatgravers, BSO Spelonk, BSO Spits, BSO Sport & Bewegen, BSO Stepping Stones, BSO Strandlopers, BSO Van Dijck, Raar Maar Waar ,

Terug naar vorige pagina