5 juli 2017

Volgende week start het zomerthema Raar Maar Waar

Vanaf volgende week staat bij veel BSO’s het thema Raar Maar Waar centraal. Samen met professor Anders en zijn assistent Ko gaan de kinderen elke week aan de slag met een weekthema. Elke weekthema begint met een filmpje  van de professor en zijn assistent waarin zij het thema introduceren. De thema’s zijn: Zinken & Drijven, Stijgen & Dalen, Donker & Licht en Hard & Zacht. Als hoogtepunt is er een gezamenlijke Raar Maar Waar-dag. De kinderen nemen samen met kinderen van andere BSO’s deel aan verschillende activiteiten.

BSO 't Spoor, BSO Anne Frank, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Blitskikkers, BSO Damiaan Centrum, BSO De Ark, BSO De Boog, BSO De Breeeje, BSO De Meent, BSO De Trommelaar, BSO Griffel, BSO Griffensteyn, BSO Het Palet, BSO Jutter, BSO Kanjers - Zeist, BSO Kerckebosch, BSO Krachtpatsers, BSO Merseberch, BSO Minoes / Kids, BSO Mozaïek, BSO Orangerie, BSO Oud Zandbergen, BSO Podium, BSO Rijmgeheim, BSO Schateiland, BSO Schatgravers, BSO Spelonk, BSO Spits, BSO Sport & Bewegen, BSO Stepping Stones, BSO Strandlopers, BSO Van Dijck, Raar Maar Waar

Terug naar vorige pagina