5 mei 2017

BSO’s Gouda, Oudewater, Reeuwijk en Waddinxveen organiseren creatieve Spektakeldag!

Gisteren organiseerden de BSO’s uit Gouda, Oudewater, Reeuwijk en Waddinxveen voor de kinderen een Spektakeldag. Deze keer was het thema ‘Creatief’.  De kinderen konden hun eigen mode ontwerpen: shirts maken, strikken naaien, knippen, plakken, verven.. Noem maar  op! Ze kregen daarbij hulp van een echte mode ontwerpster!

Buiten stond de ontdekbus met leuke activiteiten. De kinderen speelden met een raketfles, maakten bootjes, recycleden papier, produceerden stroom door te fietsen en maakten chocolade lolly’s met spikkels en wormen!!

Tussendoor was er ook nog genoeg tijd om te genieten van het mooie weer… de kinderen speelden heerlijk buiten op het plein en reden een gezellig rondje met de stint!

Het was een creatieve, gezellige, vrolijke en leuke dag!!

BSO De Bijenkorf, BSO De Bron, BSO De Cirkel, BSO De Regenboog, BSO De Triangel, BSO Jip en Janneke, BSO t Carillon, BSO t Carillon Buren ,

Terug naar vorige pagina