24 oktober 2016

KMN Kind & Co en Intertoys Breukelen maken kleuters in Zuid Afrika blij!

Kinderen van verschillende opvanglocaties van KMN Kind & Co en Intertoys Breukelen hebben samen speelgoed ingezameld voor een kleuterschool in Zuid Afrika. In het park van The White Lions in Zuid Afrika bevindt zich een kleuterschool waar kinderen van arme ouders de mogelijkheid krijgen om zich voor te bereiden op de basisschool. Mama Daphne leidt de kleuterschool en gaf aan dat zij behoefte had aan ‘stationary for our kids’. Een mooie uitdaging om hen daarbij te helpen. Intertoys Breukelen wilde ook graag meedenken én sponsoren. Een leuke hoeveelheid stiften, gummen, potloden en kleurplaten is richting Zuid Afrika gegaan. Het is duidelijk dat de kinderen én mama Daphne hier heel blij mee waren!

Wilt u meer weten over The White Lions, kijk dan op www.whitelions.org

BSO Anne Frank, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Krachtpatsers, BSO Troubadour, Geen onderdeel van een categorie, KDV Belle van Buuren, KDV Spikkels ,

Terug naar vorige pagina