18 oktober 2016

Collega’s geslaagd voor PEPP module

KMN Kind & Co doet mee aan het project Permanente Educatie, dat beoogt de vakkennis van pedagogisch medewerkers te actualiseren en te vergroten. Onderdeel van onze bijdrage aan het project is deelname aan de pilot rond PEPP. PEPP is een digitale leeromgeving. Onze pedagogisch medewerkers hebben, geheel vrijwillig en in eigen tijd, de modules doorgewerkt en de bijbehorende eindtoets gemaakt. 

28 van hen zijn inmiddels geslaagd! Aangezien zij tot de eerste groep in Nederland behoren die dit hebben gedaan, waren ze uitgenodigd op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid voor een feestelijke uitreiking.  

Op 14 oktober ontvingen zij uit handen van Maaike van Tuyll van Serooskerken (directeur Kinderopvang SZW) en Jacob Boksma (bestuur Brancheorganisatie) het certificaat behorend bij de module die zij hebben gekozen. Collega’s, GEFELICITEERD! Wij zijn trots op jullie! 

 

Organisatienieuws ,

Terug naar vorige pagina