22 augustus 2016

Kinderen op safari

Vorige week zijn er meer dan 500 BSO-kinderen uit Zeist, Utrecht, Wijk bij Duurstede en omgeving op safari geweest. Tijdens de safari hebben de kinderen naar ‘wilde dieren’ gezocht, bandana’s en safarimaskers gemaakt en dierenpoep onderzocht.

Als afsluiting van de dag gaven de kinderen een safarivoorstelling. De kinderen speelden djembe  of maakten muziek op hun zelfgemaakte muziekinstrument. De jongere kinderen deden een stoere safaridans.

De kinderen zijn de hele zomervakantie bezig geweest met het thema OP SAFARI. Op elke BSO-locatie hing een poster met daarop ‘40 dingen om te doen voordat we op safari gaan’. De activiteiten op deze lijst liepen uiteen van waterflessen maken, safarilunch bereiden tot het zoeken van dierensporen. Hierdoor werd iedereen goed voorbereid om op safari te kunnen gaan.

BSO 't Spoor, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Blitskikkers, BSO Damiaan Centrum, BSO De Ark, BSO De Bik, BSO De Breeeje, BSO De Meent, BSO De Trommelaar, BSO Griffel, BSO Griffensteyn, BSO Heldenhonk, BSO Het Palet, BSO Kameleon Doorn, BSO Kanjers - Zeist, BSO Kerckebosch, BSO Krachtpatsers, BSO Merseberch, BSO Minoes / Kids, BSO Mozaïek, BSO Oud Zandbergen, BSO Spelonk, BSO Spits, BSO Sport & Bewegen, BSO Troubadour, BSO Van Dijck

Terug naar vorige pagina