16 januari 2016

Naheffing 2014

Veel ouders hebben van de Belastingdienst een onwaarschijnlijk hoge naheffing voor de kinderopvangtoeslag 2014 ontvangen.  Op basis van de aangeleverde gegevens van de kinderopvangorganisaties zijn definitieve berekeningen gebaseerd op onvolledige of onjuiste informatie. De Belastingdienst/Toeslagen heeft geen inzicht in wèlke definitieve berekeningen gebaseerd zijn op onjuiste gegevens, daarom is het nodig dat u zelf actie onderneemt. BOinK heeft de Belastingdienst nadrukkelijk verzocht ouders tegemoet te komen. Zie voor meer informatie: http://boink.info/kinderopvangtoeslag-2014.

BSO 't Spoor, BSO Achtbaan, BSO Anne Frank, BSO Ark in Zuid, BSO Asterix en Obelix, BSO Baloe, BSO Belhamels, BSO Bellewite, BSO Bellewite's Buren, BSO Bengels, BSO Bergbeklimmers, BSO Bever, BSO Bikkels, BSO Blitsers, BSO Blitskikkers, BSO Boesboes, BSO Boogiewoogie, BSO Boomgaarden, BSO Bouwgein, BSO Bovenbende, BSO Buitenrijk, BSO Curtevenne, BSO Damiaan Centrum, BSO De Akker, BSO De Ark, BSO De Bijenkorf, BSO De Bik, BSO De Boog, BSO De Breeeje, BSO De Bron, BSO De Cirkel, BSO De Kameleon, BSO De Kanjers, BSO De Kinderkeet, BSO De Malle Molen, BSO De Meent, BSO De Oase, BSO De Regenboog, BSO De Springplank, BSO De Stein, BSO De Triangel, BSO De Trommelaar, BSO De Vliegende Koffer, BSO Driemond, BSO Dwars, BSO Egel, BSO Feestkasteel, BSO Fontein, BSO Gildemeesters, BSO Globetrotters, BSO Goudakker, BSO Gouddelvers, BSO Grashoppers, BSO Griffel, BSO Griffensteyn, BSO Grote Beer, BSO Handzup, BSO Hangmat, BSO Hartendief, BSO Hekendorp, BSO Heldenhonk, BSO Het Clubhuis, BSO Het Kraaiennest, BSO Het Palet, BSO IJsbeer, BSO Jip en Janneke, BSO Jongelieden, BSO Jonkies, BSO Jonkies Sport, BSO Jutter, BSO Kameleon Doorn, BSO Kampioenen, BSO Kanjers - Zeist, BSO Kerckebosch, BSO Kersenbende, BSO Kicks, BSO Kids & Co, BSO Kids & Co, BSO Kinderkeet, BSO Kleine Prins, BSO Kleurrijk, BSO Klimboom, BSO Knettershonk, BSO Knoest, BSO Knots, BSO Koplopers, BSO Koters, BSO Krachtpatsers, BSO Kronkel, BSO Krullevaar, BSO Merseberch, BSO Miniliedjes, BSO Minoes / Kids, BSO Mozaïek, BSO Natuurlijk, BSO Noorderbreedte, BSO Noorderlicht, BSO Octopus, BSO Onder De Bogen, BSO Ondersteboven, BSO Op en top, BSO Op Stelten, BSO Orangerie, BSO Oud Zandbergen, BSO Panters, BSO Papegaai, BSO Parkieten, BSO Passiebloem, BSO Piet Mondriaan, BSO Pirapoleon, BSO Pit, BSO Pleinzicht, BSO Podium, BSO Pumba, BSO Rakkers, BSO Ridderhof, BSO Rijmgeheim, BSO Rijnvliet, BSO Roadrunners, BSO Rocki, BSO Roezemoes, BSO Schateiland, BSO Schatgravers, BSO Scheepsmaatjes, BSO Schepershoek, BSO Shuttle, BSO Shuttle's buren, BSO Singel, BSO Speel- en Werkhoeve, BSO Speelrijk, BSO Spelerij, BSO Spelonk, BSO Spetters, BSO Spits, BSO Spoorzoekers, BSO Sport & Bewegen, BSO Sport & Zo, BSO Sport Abcoude, BSO Sport Breukelen, BSO Sport Loenen, BSO Sport Rijnvliet, BSO Sportbende, BSO Sportlust, BSO Sprint, BSO Staatsliedjes, BSO Stepping Stones, BSO Sticks, BSO Strandlopers, BSO t Carillon, BSO t Carillon Buren, BSO t Vlot, BSO Talentico, BSO Terp, BSO Toppers, BSO Touwladder, BSO Troubadour, BSO Tuinlanden, BSO Tussensprong, BSO Twister, BSO Uit de Kunst, BSO Van Dijck, BSO Veldmuis, BSO Villa Bekema, BSO Villa Kakelbont, BSO Villa Sportief, BSO Villa Stekje, BSO Vlinder, BSO Vuurvlinder, BSO Waterwereld, BSO We have fun, BSO Weespersluis, BSO Wereldwijs, BSO Wereldwijzer, BSO Wielewaal, BSO Wildebrassen, BSO Worldtravelers, BSO Zegveld, BSO Zon, GOB, KDV 't Bikkeltje, KDV Anker, KDV Batau, KDV Beestenboel, KDV Belle van Buuren, KDV Bibelot, KDV Bladerrijk, KDV Boomgaard, KDV Bosrijk, KDV De Trommelaar, KDV Droomboom, KDV Duimelijn, KDV Grasrijk, KDV Hummelhonk, KDV Hummeloord, KDV Jip en Janneke, KDV Jojo, KDV Kerckebosch, KDV Kersjes, KDV Ketelbink, KDV Klavertje Vier, KDV Klimboom, KDV Klimop, KDV Koters, KDV Kruimeltje, KDV Kwebbel, KDV Kwibus, KDV Ministek, KDV Nijntje Pluis, KDV Piccolo, KDV Piet Mondriaan, KDV Sam Sam, KDV Schatkamer, KDV Speelrijk, KDV Spikkels, KDV Spruit, KDV Tinkelbel, KDV Toverfontein, KDV Tovertuin, KDV Twinkel, KDV Villa Ministek, KDV Waterpret, KDV Zazou, KDV Zeesterren, Organisatienieuws, PG 't Kikkertje, PG 't Krieltje, PG 't Opstapje, PG Bloesem, PG Bubbels, PG De Akker, PG De Bijenkorf, PG De Cirkel, PG De Hummeltjes, PG De Kabouter, PG De Paddestoel, PG De Regenboog, PG De Schommel, PG De Triangel, PG Dozijntje, PG Dribbel, PG Duimelotje, PG Gildemeesters, PG Grutje, PG Haventje, PG Het Fonteintje, PG Het Kwetternestje, PG Hooimijt, PG Hummelhonk, PG Jan de Bakker, PG Kitty, PG Kleine Beer, PG Klimboom, PG Kloddertje, PG Kompas, PG Kruimeltje, PG Krullevaar, PG Lokomotiefje, PG Mozaïek, PG Oud Zandbergen, PG Peuterhof, PG Peuterkwartier, PG Peuterpret, PG Ridderspoor, PG Schatjesrijk, PG Schoneveld, PG Schoolhuys, PG Snoetjes, PG Speel- en Werkhoeve, PG Speelkwartier, PG Stek, PG t Carillon, PG Veenkabouters, PG Vuurvlinder, PSZ Blokkendoos, PSZ De Dolfijn, PSZ De Hobbit, PSZ De Poort Montessori, PSZ De Vlinder, PSZ Dolfijn, PSZ Duimelot, PSZ Fontein, PSZ Galecopseberg, PSZ Jandopie, PSZ Kerckebosch, PSZ Kikker, PSZ Kikkervisje, PSZ Klavertje Vier, PSZ Klein Duimpje, PSZ Lodewijkje, PSZ Ministek, PSZ Noorderbreedte, PSZ Notedop, PSZ NOVA Puzzelgroep, PSZ Oude Dorp, PSZ Peuterboot, PSZ Pino & Dribbel, PSZ Pinocchio, PSZ Pippeloentje, PSZ Piraatje, PSZ Plantage, PSZ Robinson, PSZ Ros Beyaerdt, PSZ Schalkwijk, PSZ Sneeuwmuis, PSZ Uilennest

Terug naar vorige pagina